VM Print SHOP

VM Print

Plakater til markedets skarpeste priser - og i den bedste kvalitet, naturligvis.

Dine plakater er en vigtig del af din markedsføring. Derfor skal de fornyes og holdes opdateret, så dine kunder kan følge med i jeres kampagner, eller du kan fremhæve særlige boliger. Her skal prisen på en plakat ikke være en hindring for dig.

Vi har derfor etableret egne print-faciliteter, så vi kan levere en plakat i top kvalitet til den pris, en plakat bør koste. Ingen mellemled, der gør det unødigt dyrt.

Vores printteam er klar til at hjælpe med at printe jeres markedsføring i alle formater, fra A4 til A0, samt bannere og runde formater.

Ingen kampagnepriser - altid lav pris

Glem kampagnepriser og andre tilbud, for hos VitrineMedia  leverer vi print til en fast og meget lav pris, og vi leverer i løbet af 2 hverdage.

Backlit eller fotopapir?

Hvad skal man vælge? 
Vi sælger flest backlit plakater til plakatholdere med LED-lys. Med backlit folie kommer lyset flot igennem folien og farverne fremstår flot. Backlit plakater kan dog også anvendes i gadesælgere eller A-skilte der står ude. Backlit folien og farverne er vandfaste, så der sket ikke noget ved at de bliver fugtige.

Skal du bruge en plakat til en skifteramme, eller indersiden af din dobbelt-sidet plakatholdere, så kan du anvende den lidt billigere plakat på fotopapir.