Backlit folie

Få det perfekte udtryk med backlit folien

Backlit folie gør en forskel

For at få det optimale ud af dine LED-plakatholdere, anbefaler vi, at du printer på backlit folie frem for at printe på almindeligt kopipapir.

Med backlit folie trænger der 35% mere lys igennem plakatholderen sammenlignet med brugen af 80 g. kopipapir. Derudover vil du opleve hele 62% mere kontrast i billederne samt 50% bedre farvegengivelse.

Almindeligt kopipapir er ikke altid optisk hvidt, hvorfor lyset fra LED-plakatholderen kan påvirkes af farven fra papiret. Alt efter type og kvalitet af kopipapiret kan lyset derfor blive blåligt eller gult.


Ofte stillede spørgsmål om backlit folie

Question Hvad er en backlit folie?
Answer

Backlit folie - også kaldet backlight - er en tynd folie, som giver optimale betingelser for lysgennemstrømning.

Backlit folie er lavet af et tyndt plastikmateriale, der gør dine print resistente overfor skjolder, revner, krøllede hjørner og solblegning.

Question Hvad er levetiden på et VitrineMedia backlit folie print?
Answer

Levetiden er ca. 36 mdr. 

Question Hvorfor bruge backlit folie i LED-plakatholdere frem for almindeligt fotopapir?
Answer

Almindeligt kopipapir er ikke altid optisk hvidt, hvorfor lyset fra LED-plakatholderen kan påvirkes af farven fra papiret. Alt efter type og kvalitet af kopipapiret kan lyset derfor blive blåligt eller gult og forringe billedkvaliteten.

Med backlit folie trænger der 35% mere lys igennem plakatholderen sammenlignet med brugen af 80g. kopipapir. Derudover opnås der hele 62% mere kontrast i billederne samt 50% bedre farvegengivelse.

Question Er backlit folien vandfast?
Answer

Ja, både backlit folien og farverne, som vi printer med i VitrineMedias printshop, er vandfaste.

Det betyder, at backlit folien tåler fugt og er ideel at bruge både inde og ude.

Question Kan jeg printe på backlit folie med min laserprinter eller inkjet printer?
Answer

Ja, VitrineMedias backlit folie er behandlet med papircoating, så den kan printes på både laserprinter og inkjet-printer.

Question Kan jeg i stedet printe på Xerox Nevertear til mine LED-plakatholdere?
Answer

Det vil vi ikke anbefale. Xerox Nevertear er lavet til print af menukort, mens VitrineMedias backlit folie er produceret specifikt til brug i LED-plakatholdere. Nevertear blokerer for lyset og gengiver ikke farverne godt.