Backlitpapir
til plakatholdere

Optimalt udtryk med backlit folie

For at få det optimale ud af LED-plakatholdere, råder vi til, at der benyttes backlit folie frem for almindeligt kopipapir.

Ved brug af backlit folie vil der trænge 20% mere lys igennem plakatholderen sammenlignet med brugen af 80 g kopipapir.

Ikke mindre væsentligt er det, at der opnås hele 62% mere kontrast i billederne. Desuden vil I med backlit folien opnå 50% bedre farvegengivelse end med 120 g kopipapir. Almindeligt kopipapir er ikke altid optisk hvidt, hvorfor lyset fra LED-plakatholderen kan påvirkes af farven fra papiret. Alt efter type og kvalitet kan lyset derfor blive blåligt eller gult.

Afspil video

Backlit folie

Hvad er

Backlit folie?

Backlit folie, også kendt som backlight, er folie eller papir, som har en bestemt lys gennemgang og dermed kan baggrundsbelyses. Ved at trykke dine plakater på backlit papir, fremfor almindeligt kopipapir, får dine plakater i plakatholderen et langt mere unikt og kontrastfuldt udseende. Backlit folie bliver af mange også kaldet backlight folie da det, som navnet beskriver, giver et fantastisk lysindfald.

Backlit papir er lavet af et tyndt plastikmateriale, hvilket gør plakaterne nærmest uimodståelige overfor skjolder og revner, i tilfælde af at der trænger vand eller fugt ind. Selve farven på foliet er tilmed også vandfast. Backlight papir holder i op til tre år, og materialet vil derfor siges at have en lang holdbarhed set i forhold til almindeligt kopipapir, som ofte trænger til udskiftning på grund af skader. 

Backlit folie er oplagt til både indendørs og udendørs skiltning, til menu displays, til vinduesudstillinger, ved busstoppesteder, til grafisk fremvisning og meget andet. Brug backlit papir i dine plakatholdere og vær sikker på en langtidsholdbar og unik løsning. Drop de rutinemæssige tjek og udskiftninger, men sikre dig derimod at dit budskab altid fremvises på bedst mulig vis uden klattede farver, ødelagte kanter eller krøllet papir. 

Udtrykket
gør en forskel!

Når du fremviser dine plakater og udstillinger, er det vigtigt at det konstant ser præsentabelt ud. Med skader og sjusk får kunderne et utroværdigt billede af jer som virksomhed. Ofte er plakaterne det første indtryk kunderne får af virksomheden. Med et sjusket førstehåndsindtryk vil interessen hurtigt forsvinde, og virksomheden risikerer derfor at miste potentielle kunder, inden der overhovedet er skabt kontakt. Backlit folie sikre altid et stilrigt udtryk. Lysindfaldet giver plakaterne et skinnende flot look, som sammen med billedets farvekontrast skaber troværdighed mod budskabet.
Troværdighed er en af de vigtigste faktorer i forhold til interesseskabelse. Troværdighed kommer i mange former, hvoraf det visuelle udtryk er én af dem. Virksomhedens visuelle budskaber skal udformes og præsenteres professionelt, for at skabe den nødvendige opmærksomhed mod det præsenterede indhold.
Med Backlit folie i vores LED-plakatholdere skaber du et udtryk, der gør en forskel. Plakaternes samlede udtryk forbedres, og de fremhævede detaljer backlit papiret skaber, vil resultere i stigende opmærksomhed fra både kunder og potentielle kunder. Offline markedsføring skal man ikke tage fejl af – sørg for at bruge dine midler korrekt! Brug Backlit folie i dine plakatholdere, og få mest muligt ud af dine plakater.

Fordelene Ved backlit folie

Sørg for at udnytte de muligheder du har og oplev mere opmærksomhed og større interesse blandt dine kunder. Backlit folie er lavet af nogle af de bedste materialer på markedet, som skal sikre dig det fulde udbytte af dine plakatholdere. 

Fordelene ved at bruge Backlit papir er mange.

20% mere lys

Mere lys gennem plakatholderen end ved almindeligt kopipapir

Lysstyrke

Høj kontrast

Opnå mere kontrast i billederne

Display

Bedre farveangivelse

Bringer bedre farveangivelse gennem plakatholderen

Display

Unik

Unikt og præsentabelt udtryk

Design

Fangende

Opmærksomhedsskabende

Design

Alsidig

Velegnet til både indendørs og udendørs brug

Display

Langtidsholdbar

Brugbar i op til 3 år

Display

God synlighed

God synlighed i både dagslys og mørke

Farver

Vandfast

Holdbarhed

Rivefast

Holdbarhed

Køb backlit folie til brug i dine LED-plakatholdere og udnyt de mange fordele produktet giver dig. Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om vores backlit papir, er du velkommen til at kontakte os – vi står altid klar med en hjælpende hånd. 

Backlit, backlight, duratrans

Et produkt med mange navne

Kært barn har mange navne. Backlit folie er kendt under flere forskellige betegnelser. Fælles for dem alle er dog, at der er tale om ét og samme produkt. Som tidligere nævnt kaldes backlit folie også for backlight, på grund af produktets evne i forhold til baggrundsbelysning. Du vil også kunne støde på betegnelserne backlite paper, backlite folie og duratrans, som alle er forskellige betegnelser for produktet.

Så tænker du måske – hvornår er det folie og hvornår er det papir?
I nogle henseender kaldes det nemlig folie, mens andre bruger betegnelsen paper. Det er derfor vigtigt at slå fast, at backlight folie og backlight paper også er det samme. Betegnelsen paper bliver ofte brugt da produktet sammenlignes med kopipapir, som også bruges i plakatholdere, dog med langt mindre effektivitet end backlight paper. Til trods for navnene, er materialet meget tyndt plastik, som derfor minder om både papir og folie.

FAQ

Ja, VitrineMedia backlit folie kan anvendes i en laserprinter.

Ja, vores 125 g. backlit folie er behandlet med papircoating så den er også perfekt til Inkjet. 

Ja, men resultatet vil ikke blive godt. Oftest vil kopipapir give lyset en blå- eller gul tone. Vores Backlit papir er udviklet sådan, at der kommer 30% mere lys igennem papiret, så det står skarpt og tydeligt.

Nej, det vil vi ikke anbefale. Xerox Nevertear er lavet til at bruge som menukort, mens vores Backlit Folie er produceret specifikt til plakatholdere. Nevertear blokerer for lyset og gengiver ikke farverne godt.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "FAQPage", "mainEntity": [{ "@type": "Question", "name": "Kan man bruge Xerox Nevertear til sine plakater?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Nej, det vil vi ikke anbefale. Xerox Nevertear er lavet til at bruge som menukort, mens vores Backlit Folie er produceret specifikt til plakatholdere. Nevertear blokerer for lyset og gengiver ikke farverne godt." } },{ "@type": "Question", "name": "Kan man anvende almindeligt papir til sin plakatholder?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ja, men resultatet vil ikke blive godt. Oftest vil kopipapir give lyset en blå- eller gul tone. Vores Backlit papir er udviklet sådan, at der kommer 30% mere lys igennem papiret, så det står skarpt og tydeligt." } },{ "@type": "Question", "name": "Kan man bruge Laserprinter med jeres backlit folie?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ja, både vores 100 g. og vores 125 g. backlit folie kan anvendes i laserprinter." } },{ "@type": "Question", "name": "Kan man bruge Iinket printer til jeres backlit folie?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ja, men kun på vores 125 g. backlit folie. Den er behandlet med en særlig papirfilm så den er perfekt til Iinket." } },{ "@type": "Question", "name": "Hvad er levetiden på en Vitrine Backlit Folie print?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Levetiden er ca. 24 mdr." } }] }