VM TWO

VM TWO

VM Two med farveeksplosion

Dobbeltsidet LED Vinduesdisplay

VM TWO er en LED plakatholder med et smalt, minimalistisk design og vores mest populære serie. VM TWO LED display er gennemført med elegant finish, minimalistisk ophæng og brugervenligt design.

Dobbeltsidet

6400 LUX (A4)

Lav spænding (24V)

OP TIL 80,000 TIMERS BRÆNDETID

Dobbeltsidede plakatholdere med høj lysstyrke

Horisontal, vertikal og endda skrå orientering! VM TWO kan bruges både stående og liggende og kan ændres uden brug af værktøj. Du kan indrette dit udstillingsvindue helt unikt!

VM two plakatholdere ejendomsmægler

Innovativt ophængningssystem

Innovative ophængningssystemer giver en simpel installation af de oplyste displays. 

FAQ

Vi anvender kun de nyeste og bedste komponenter til vores VM TWO led display. Derfor har displayet en levetid på op til 80.000 timer eller over 9 år. – Hvis du har det tændt i 16 timer i døgnet har du faktisk lys i dit VM TWO display i over 13 år.

VM TWO led displayet er designet som et hybrid display. Det kan således bruges både stående og liggende.

Det er muligt at få VM TWO displays i følgende størrelser: A4, A3, A2, A1, A0, 50×70 og 70×100 og i to bannerformater.

Det er også muligt at få VM TWO led displays i bannerformat, i størrelserne: 102 x 35 cm eller 139 x 35 cm. Ligeledes kan det fås som et rundt lysskilt, kaldet R60, med print i Ø60. Vi har også et kvadratisk format – Kaldet VM TWO Diamond.

Ja, Vores VM TWO led display kan skråtstilles. Både med vandrette displays over, men også uden så du kan skabe stort indkig ind i din forretning.