LED-plakatholdere med ét formål...

At gøre dig synlig. 

Du kan øge din synlighed med VitrineMedias LED-plakatholdere på mange måder. Vinduesudstillinger, dekoration på vægge, på disken i receptionen eller fritstående til udstillinger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov skræddersyer vi den bedste løsning til dig. Så kan du være sikker på at opnå maksimal synlighed overfor dine kunder.

Vær sikker på at få dine budskaber helt ud til de forbipasserende på gaden – selv på den mest strålende solskinsdag.

De populære VM ONE Hybrid LED-plakatholder er særligt kendetegnet ved sin elegante sølvkant, som fanger øjet med sin glans.

Må vi præsentere VitrineMedia store (lysende) stjerne: VM TWO

Denne LED-plakatholders kraftige lysstyrke og moderne, minimalistiske design er særligt skabt til vinduesudstillinger i wires, til montering på vægge og butiksinventar samt til fritstående standere. Let og elegant.

VM C2MAX er en tidløs klassiker. En LED-plakatholder, udviklet for mere end 20 år siden, og som den dag i dag stadig er vores kunders favorit. 

Dine budskaber vil stråle og få opmærksomhed i elegante, facetslebne rammer. Enkelt og smukt.

FAQ om plakatholdere med LED

Question Hvad er en LED-plakatholder?​
Answer

LED-plakatholderen fra VitrineMedia er en letvægtsramme, produceret i genanvendelige materialer, som lyser dit indhold kraftigt op ved hjælp af små LED-pærer.

Rammen åbnes nemt, uden brug af værktøj, hvorefter du uden problemer kan placere dit print. Vi anbefaler, at du printer på VitrineMedias backlit folie for at få det bedste resultat. 

VitrineMedias LED-plakatholdere fås i formater fra A4 til A0 – og i to større bannerstørrelser.

Question Kan jeg bruge normalt kopipapir i min LED-plakatholder?​
Answer

Ja, men resultatet er ikke optimalt. Kopipapir vil ofte give LED-lyset en blå eller gul tone, og sammenlignet med VitrineMedias backlit folie vil der være lavere lysgennemstrømning og mindre kontrast i billedet.

Du kan læse mere om VM backlit folie her.

Question Hvilke formater fås VitrineMedias plakatholdere med LED-lys i?​
Answer

Det er muligt at få vores plakatholdere i følgende størrelser: A4, A3, A2, 50x70cm, A1 og A0.

Du kan også få vores LED-plakatholdere i følgende bannerformater: 83,5x29,7cm, 102x35cm, 139x35 cm samt R60 (rundt format Ø60 cm).

Question Kan jeg tilføje flere LED-plakatholdere, efter min udstilling er monteret?
Answer

Ja, det kan du. Efter vi har installeret din nye LED-plakatholder, er det nemt for dig at tilføje og kombinere flere displays efter eget ønske. Vi kan også gøre det hele for dig.

Du tilføjer blot endnu en LED-plakatholder eller en VM Light'n'Play digital skærm fra VitrineMedia med den ekstra wire, som du modtager ved levering.

Det er desuden muligt at vende alle LED-plakatholderne både vertikalt og horisontalt for at skabe et unikt udtryk i din forretning. 

Question Hvor lang levetid har en LED-plakatholder?​
Answer

Vi anvender kun de nyeste og bedste komponenter til vores LED-plakatholdere. Du kan derfor forvente en levetid på cirka 80.000 timer, hvilket svarer til mere end 9 år. 

Hvis du kun har din LED-plakatholder fra VitrineMedia tændt 16 timer i døgnet, svarer det til, at du kan have lys i dit display i mere end 13 år.

Vil du vide mere?

Indtast dine oplysninger herunder, og vi vil kontakte dig for en snak om vores plakatholdere med LED-lys.

Smart Mount

Tilbehør til plakatholdere

Plakatholdere fra VitrineMedia er lig med kvalitet og enkelt design. Vores produkt viser sin styrke ved at være fleksibelt og brugervenligt. VitrineMedias plakatholdere og tilbehør er brugervenligt, når det installeres, og når det bruges i hverdagen. Derfor kalder vi vores tilbehør for Smart Mount.