Plakatholdere
med LED-Lys

Moderne plakatholdere

til flere formål

Hos VitrineMedia har vi designet forskellige plakatholdere med LED-lys, som kan bruges til både vinduer, som dekoration på vægge i butikken, på disken i receptionen, og hvor det ellers er nyttigt. I designet af vores plakatholdere er der lagt vægt på en minimalistisk og moderne stil, som giver et elegant udtryk. En plakatholder kan derfor bruges på mange forskellige måder, alt efter hvad og hvordan du ønsker at fremstå. Med en høj lysstyrke er det muligt at sætte ekstra fokus på dine plakater, som kan anvendes både horisontalt, vertikalt samt på skrå. 

Vores plakatholdere giver dig masser af muligheder i forhold til at promovere både produkter og kampagner. De moderne designs skaber troværdighed hos dine kunder og sætter blikfang på lige det du ønsker. Du kan med en plakatholder skabe en bestemt stemning, som du ønsker at dine kunder skal opleve. Vi har forskellige plakatholdere, plakatholder stativer og plakatophæng, som du kan mixe og matche, til du får det udtryk, du ønsker. Prøv vores VM ONE, som er perfekt til den elegante udstilling, vores VM TWO til dobbeltsidet promovering eller vores VM BOX Premium som er det perfekte fritstående display. Vi har plakatophæng til vores plakatholdere, som passer til de fleste typer af loftskinner og plakatophæng, der kan bruges direkte på butiksvinduet. Sammen med de smarte og moderne plakatophæng er produkterne en helt unik mulighed, for at skabe opmærksomhed på dine produkter. 

VM Two med farveeksplosion

Brug plakatholder

til synlighed og salg 

Synlighed er alfa omega i en digitaliseret verden. En plakatholder er en innovativ mulighed inden for markedsføring i fysiske rammer. Det er vigtigt at kunne differentiere sig og skabe troværdighed omkring sine produkter. Troværdighed er en afgørende faktor i forhold til dine kunder. Med plakatholdere fra VitrineMedia får du muligheden for at fremvise produkter og kampagner på en brugervenlig måde. Med en høj lysstyrke er dine plakater synlige selv i skinnede dagslys. Lyset sætter fokus og skaber blikfang, så kunderne retter sin opmærksomhed imod indholdet. Alt afhængig af opstilling og indhold retter du markedsføringen mod både opmærksomhed, interesse og salg. Plakatholderne hjælper til en moderne promovering af dine produkter, og du kan komme ud med dit budskab på en ny og innovativ måde. 

Læs mere om vores forskellige plakatholdere og plakatophæng, og se hvilke muligheder du har for at skabe både synlighed og salg. Har du spørgsmål om nogle af vores produkter eller vil du gerne høre mere, så kontakt os i dag og hør mere. 

Hvordan virker

plakatholderen?

Det er blot at åbne plakatholdernes for- og bagside og indsætte dine plakater. Det tager ingen tid at skifte budskabet og med lave priser på plakat print er det en effektiv måde at få synlighed og få delt sine budskaber. Plakatholderne er udstyret med langtidsholdbare LED-lys og med en brændetid på op til 80.000 timer får du lang levetid ud af din investering. Plakatholderne kan nemt og hurtigt hænges op ved hjælp af vores forskellige plakatophæng, og kræver blot en spænding på 24V. Vores plakatholder er der derfor en miljørigtigt valg da de ikke bruger meget strøm, trods den store synlighed. Vores plakatholdere er derfor både moderne og brugervenlige at benytte sig af. 

Hvad kan jeg bruge en plakatholder til?

Vores plakatholdere kan bruges til mange forskellige formål. Med et kraftigt LED-lys bruges vores plakatholdere ofte til at skabe synlighed og salg på en enkelt måde. Plakatholderne bruges både i udstillingsvinduer og inde i selve butikken. Du kan helt selv bestemme hvor dine plakater skal hænge. Vores smarte plakatophæng gør det tilmed nemt at placere plakaterne, hvor end du ønsker det. 

Er der forskellige Plakatholdere?

Ja, vi har flere forskellige modeller af plakatholdere, så du kan finde den eller dem, som passer bedst til dit formål. Vi har plakatholdere, som er både en-sidet, to-sidet, til montering på væg eller som som fritstående display. Der er mulighed for både vertikal, horisontal og skrå orientering, som kan ændres nemt og hurtigt uden brug af værktøj.