Lad os snakkes ved

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om dit projekt. Udfyld formularen, så følger vi op med et opkald hurtigst muligt.

Hvis du ikke vil udfylde formularen kan du skrive til os på salg@vitrinemedia.dk

Danmark

Lyshøjen 8A, K5
8520 Lystrup
72 17 00 53

 

Danmark lager

Kostervej 2, Bygning C
4780 Stege

Vores Vision & Mission

VitrineMedia har en klar vision om at forbedre danske virksomheders konkurrencevilkår ved at skabe større eksponering for deres produkter, ydelser og budskaber. Vi ønsker at tilbyde markedets bedste og mest innovative produkter, som vil give vores kunder større synlighed, øge eksponeringen af deres markedsføring og forbedre deres salgstal. Hos VitrineMedia påtager vi os både små og store opgaver, og vi kan hjælpe alle typer virksomheder. Kun fantasien sætter grænser for vores kreativitet.

VitrineMedia er en anerkendt og respekteret leverandør af udstillingssystemer og plakatholdere med LED-lys. Gennem vores mangeårige erfaring og store ekspertise indtager vi en stærk position som markedsleder på det danske marked. Vi ved, at vores position som markedsleder forpligter, og vi dedikerer alle vores ressourcer til at:

Større eksponering

Skabe større eksponering for vores kunder, der forbedrer deres konkurrencevilkår og hæver deres bundlinje

Anderledes løsninger

Udvikle differentierede udstillingsløsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders særlige ønsker og behov

Professionel rådgivning

Yde professionel rådgivning og sparring til vores kunder både før og efter projektforløbets afslutning

Vi betragter vores kunder som livsnerven i vores forretning, og ved at gøre dem til ambassadører for vores virksomhed gennem positive kundeoplevelser, kan vi også i fremtiden sikre VitrineMedia eksistensgrundlag.

Corporate Social responsibility

CSR hos Vitrinemedia

Vitrinemedia har et samfundsansvar, som vi står ved. Vi bestræber os på at skabe værdi både for vores virksomhed og vores samfund ved at håndtere sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer i dialog med vores interessenter og i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for CSR.

Hos Vitrinemedia har vi truffet et bevidst valg om kun at samarbejde med certificerede leverandører. Vi arbejder proaktivt på at minimere vores egen og vores leverandørers miljøpåvirkning, og en lang række konkrete initiativer, store som små, er fastforankrede i virksomhedens forsyningskæde og DNA. Vi samarbejder eksempelvis med vores leverandører om at udvikle produkter, der udleder mindre CO2 og er skånsomme mod miljøet. Alle vores produkter har derfor et meget lavt strømforbrug og en lang levetid, og de kommer i et genanvendeligt og miljøvenligt design.

Vi stiller ligeledes store krav til, at vores leverandører også overholder og respekterer menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder på deres fabrikker. Vores leverandører er underlagt nogle af de strengeste certificeringer på markedet, herunder kvalitetsledelsessystemet ISO 9001, som er anerkendt og anvendt af virksomheder over hele verden til kvalitetssikring af arbejdsforhold og forretningsgange.

Hos VitrineMedia lever vi op til vores ansvar

Vi arbejder hver dag målrettet på at realisere vores overordnede forretningsmål, men det skal ske med respekt for den verden, vi lever i.

Kunne du tænke dig en miljøvenlig udstilling?

Vores dygtige salgskonsulenter er eksperter i at rådgive dig om vores produktserier,
der er udviklet med fokus på energibesparelse, mindre CO2-udledning og større synlighed.