Find inspiration inden for Bilforhandlere

Som bilforhandler er det vigtigt at vise dine produkter på en flot og professionel måde. Vores digitale skilte og plakatholdere med LED-lys er perfekte til bilforhandlere, der ønsker at fremhæve bestemte produkter eller kampagner i butikken. De digitale displays er udarbejdet med et enkelt, stilfuldt og elegant udtryk, der højner troværdigheden i din markedsføring. Dertil gør de tekniske egenskaber at disse skilte er enormt attraktive for bilhandlere, der ønsker at gå det næste skridt når det kommer til branding og udseende i butikken. 

Du kan skabe dynamisk indhold med vores VM Videowall, og fange kunderne både inde i butikken og i butiksfacaden, eller du kan fremhæve indhold med VM Verybright, som har en så høj lysstyrke, at kunderne kan se dine reklamer selv i skinnende dagslys. De digitale skilte er en brugervenlig måde at fremvise dine produkter på, da du helt selv kan vælge hvilket indhold du ønsker at promovere. Det er nemt og enkelt at redigere og offentliggøre indhold fra din mobil, tablet eller computer, lige når du ønsker det. 

Skab mere synlighed & opmærksomhed

Synlighed er ofte altafgørende når det kommer til salg. Vil du sælge, må du skabe opmærksomhed til dine produkter, så kunden får øjnene op for, hvor unikke produkterne er. Du kan helt selv vælge hvilket indhold du ønsker at promovere, og har du brug for hjælp, tilbyder vi med VM Studio at udarbejde færdige grafiske løsninger, der vil højne niveauet af din markedsføring. Til bilforhandlere er det især populært at fremvise videoproduktion af bestemte modeller eller kampagner, samt plakater og kampagner med fokus på salg. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os her, og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi har mange års erfaring indenfor salg af digitale skilte og plakatholdere til bilforhandlere, så vi kan helt sikkert hjælpe dig godt på vej.