Homey - Digital lysstyring

Få det optimale ud af dine LED-plakatholdere med VitrineMedias digitale styring af lysstyrken i dine led-plakatholdere.  Det gøres let gennem Homey appen, på din mobil eller online.

Homey - Digital lysstyring - Guide

Question Hvordan skifter jeg wi-fi på Homey Bridge
Answer

Hvis dit Wi-Fi-netværks navn (SSID) eller adgangskode er blevet ændret, skal du omkonfigurere Homey Bridge for at oprette forbindelse til internettet.

Tag strømmen fra Homey Bridge, og sæt den derefter i igen.


Efter et minut bliver LED-ringen automatisk blå for at indikere opsætningstilstand. Homey Bridge går automatisk i opsætningstilstand, fordi den ikke kunne oprette forbindelse til det lagrede Wi-Fi-netværk.

Tilføj Homey Bridge igen fra Homey Mobile App på din iOS- eller Android-enhed.

Naviger til fanen Enheder → tryk på +-symbolet i øverste højre hjørne.

Sørg for, at Bluetooth er slået til, og at Homey Mobile App har tilladelse til din placering. Dette er nødvendigt for at finde Homey Bridge automatisk.

Homey Bridge vil så blive genkendt automatisk.

Tryk på Connect for at starte opsætningen og følg instruktionerne på skærmen.

 

Sådan!, nu har du adgang til alle indstillingerne af dit lys.

Question Slukning af Homey Bridges LED-ring
Answer
Der er to måder at slukke LED-ringen på Homey Bridge på. Midlertidigt Du kan slukke for LED-ringen i et bestemt tidsrum. Opret et nyt flow. I sektionen Så... tilføjer du et nyt kort → gå til Hjem → vælg zonen for din Homey Bridge → vælg Homey Bridge. På Flow-kortet skal du indstille LED-ringen til Off. For eksempel kan du bruge Tid som begivenhed til altid at have LED-ringen dæmpet kl. 22.00. Bemærk: Hvis du ønsker, at LED-ringen skal vises igen om morgenen, kan du tilføje et kort, der indstiller LED-ringen til Spectrum med en forsinkelse på et par timer. Permanent Hvis du vil slukke for LED-ringen permanent, kan du ændre dens inaktive tilstand i mobilappen. Tryk længe på Homey Bridge-flisen → tryk på tandhjulsikonet for at åbne de avancerede indstillinger. Vælg LED-ring → Fra.