VM Verybright

VM Verybright

Digital skærm med høj lysstyrke

LCD Display med ultrahøj lysstyrke

LCD skærmen VM VERYBRIGHT er designet specielt til butiksfacader- og vinduer, der ligger i direkte sollys. Takket være skærmens enestående lysstyrke og høje kontrast, giver VM VERYBRIGHT exceptionel billedkvalitet.

4000

cd/m2

Lysstyrke

1920x1080

Full HD

Display

46" & 55"

tommer

Display str.

Vertikal / Horisontal / skråtstillet

Hybrid orientering

VM Verybright

Digitalskærm

med høj lysstyrke

VM VERYBRIGHTs høje lysstyrke sikrer fuld læsbarhed i alle butiksfronter – også dem, der er udsat for stærk sol.

Digital skærm med høj lysstyrke

Takket være en lyssensor tilpasser VM VERYBRIGHTs digitale display sin lysstyrke til alle situationer og får på den måde udnyttet sit potentiale til fulde. Den høje lysstyrke sat sammen med en høj kontrast giver VM VERYBRIGHT en enestående billedkvalitet, som giver vinduet glans og gør dit indhold imponerende. VM VERYBRIGHT er en moderne og innovativ måde at lave fysisk markedsføring på i butiksfacader- og vinduer. Det skaber synlighed mod dit indhold når facadeskiltene hænger og skaber opmærksomhed. Du kan derfor med fordel bruge VM VERYBRIGHT til at fremhæve vigtige kampagner eller unikke produkter, du ønsker at promovere til nye potentielle kunder. Det moderne og elegante design gør det attraktivt at kigge på, og du vil få langt mere opmærksomhed fra folk, der får øje på dit indhold ude fra gaden.

Skab unikt indhold

med VM STUDIO

Med VM VERYBRIGHT kan du fremvise virkningsfuldt indhold på dine facadeskilte. Du kan vælge at fremvise dit eget eksisterende indhold, lave nyt tiltrækkende indhold eller benytte dig af vores VM STUDIO, som laver indholdet for dig. 

VM STUDIO er et team af designere, fotografer og andre visuelle kommunikatører, der sidder klar til at hjælpe dig med at udforme værdifuldt indhold til dine skærme. Hos VM STUDIO både skaber, designer, instruerer og producerer vi alt dit indhold med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi laver alt fra billeder til kampagner til videoer, og har du specifikke ønsker til relevant content, laver vi det for dig. Indholdet kan, sammen med den rigtige fremvisningsform, være altafgørende for om kunderne finder din markedsføring interessant. Hos VM STUDIO arbejdes der derfor altid på at udarbejde indhold, der skaber værdi for kunden. 

Nem indholdsstyring via din computer

Med VM DUO kan du let redigere og publicere indhold på dine digitale skærme. Du kan redigere fra din telefon, tablet eller computer – og overføre via wi-fi til din VM DUO skærm.

Unikt indhold
Unik som dig

Unikt indhold
Unik som dig

Gruppe af personer arbejder ved VM Duo skærm

VM STUDIO er VITRINEMEDIAs kreative kommunikationsbureau, der kan imødekomme alle dine behov indenfor digital skiltning, markedsføring og layout samt print.

Vi skaber fotos, videoer og motion designkampagner for dig, der vækker indholdet på dine digitalskærme til live, ligesom vi også bistår med grafisk layout og print til dine LED-displays.

Tekniske
specifikationer

Digital skærm specifikationer

Skærmstørrelser

46"

Lysstyrke: 4000 cd/m2

Opløsning: 1920*1080 (FullHD)

Længde: 106,2 cm

Bredde: 61,66 cm

Dybde: 5,45 cm

VESA: 400 x 400 mm

Vægt: 18,2 kg

Energiforbrug: 350 W

Arbejdstemperatur (direkte sollys): 0° – 30° C

Arbejdstemperatur (uden direkte sollys): 0° – 40° C

Videoinput: HDMI 2.0 (2)

55"

Lysstyrke: 4000 cd/m2

Opløsning: 1920*1080 (FullHD)

Længde: 125,34 cm

Bredde: 72,42 cm

Dybde: 5,45 cm

VESA: 400 x 400 mm

Vægt: 23,1 kg

Energiforbrug: 450 W

Arbejdstemperatur (direkte sollys): 0° – 30° C

Arbejdstemperatur (uden direkte sollys): 0° – 40° C

Videoinput: HDMI 2.0 (2)