Digital skiltning

Øg synligheden

med digital skiltning fra VitrineMedia

Bliver dit produkt ikke set, bliver det ikke solgt. Så simpelt kan det siges. Synlighed er altafgørende i forhold til salg, og det er vigtigt at skabe opmærksomhed i modtagerens synsfelt for at engagere og tiltrække kunderne. Med digitale skilte fra VitrineMedia kan du få opmærksomhed på selv de mørkeste vinteraftener – og ikke mindst på de lyseste sommerdage.

Fællesnævneren for en effektiv og resultatskabende markedsføring er at sikre sig synlighed. Det handler om at kommunikere med kunden, også selvom kunden endnu ikke ved, de vil have dit produkt. Som en del af kunderejsen er synlighed en af de vigtigste faktorer for, at kunden får øjnene op for dig og dine produkter. Det giver dig muligheden for at opnå større eksponering og komme ud med dit budskab på en moderne måde. Som virksomhed handler det om at tilføre nogle unikke værdier, som kunden kan identificere jeres virksomhed med. Vores digitale skilte har et moderne og professionelt design, som appellerer til kundens kvalitetsbevidste tanker. De digitale displays gør det muligt for virksomheder at visualisere og formidle deres budskaber gennem levende markedsføring. 

VM Light n play skærm

Skab dynamisk indhold

med digital skiltning 

Digital skærme giver dig muligheden for at skabe dynamisk indhold til dine kunder. Skærmene differentierer sig ved at skabe levende indhold, som i endnu højere grad fanger kundens opmærksomhed. Med kreativitet kan du designe et anderledes blikfang, som vil fange dine kunder i nuet. For at holde kundens opmærksomhed, er det vigtigt med konstant fornyelse. Vores digitale skilte giver dig mulighed for fornyelse på nem og effektiv vis. De levende billeder skaber interesse og spænding på en helt ny måde, som kunderne ikke er vant til at se i butikkerne.

Med vores digitale skilte kan du vise både billeder og video. Du bestemmer selv, hvordan du vil sammensætte indholdet for at skabe mest opmærksomhed i lige præcis din branche. Med stillbilleder kan du vise dine produkter frem på en præcis og specifik måde. Tilføjer du en video, har du muligheden for at fremvise en bestemt stemning omkring et produkt. Både billeder og video kan bruges på et utal af måder, og med de digitale skærme er det ene og alene dit valg, hvordan du vil fremvise netop dit indhold. Du kan tilmed samle flere skærme til én og dermed fremvise en hel skærmvæg med dynamisk indhold, som rammer kunderne lige der, hvor du gerne vil ramme dem. Vær kreativ og udform din helt egen visuelle formidling i din butik.

Fuld læsbarhed

i alle butiksfacader 

Digitale skilte er et oplagt valg til butiksfacader, hvor folk udefra skal kunne se dine budskaber. Skærmene fåes både enkeltsidet og dobbeltsidet. Med en dobbeltsidet digital løsning kan du fremvise digitalt indhold udadtil i butiksvinduet samt indadtil i butikken. Skærmene sender med en klar lysstyrke et skarpt signal til kunderne. Vores digitale skilte er lavet med fokus på skarphed, høj lysstyrke som sikrer fuld læsbarhed, så de er tydelige på både de mørke aftener og på dage med høj sol. Med fuld læsbarhed sikrer du dig, at dine kunder altid klart og tydeligt kan se skiltningen. Med almindelige TV-skærme vil du ofte i dagtimerne opleve at solens lys er så stærkt, hvilket forringer eller helt umuliggør at se budskaberne på den digitale skiltning, med den mulige konsekvens, at  kunderne passerer din butik uden at se dit produkt. Benytter du dig af digital skiltning, bør det gøres rigtigt. Det gør du med en skærm fra VitrineMedia.

Vores digitale skilte er konstant synlige og får kunderne til at stoppe op, hvilket der er flere grunde til:

  • Sammen med lysstyrken har skærmene en høj kontrast, som tilsammen skaber en unik billedkvalitet. 
  • De digitale skærme er i Full HD, så du aldrig vil opleve grynede billeder.
  • Skiltene har en lysstyrke på op til 4000 cd/m2. Du er derfor altid sikret synlige kvalitetsbilleder, som giver et godt og elegant indtryk. 

Brugervenlig markedsføring

VitrineMedias digitale skiltning bruges som markedsføring i forhold til både brands og produkter. Du kan helt selv bestemme, hvad du vil dele på skærmene, og du kan nemt og hurtigt skifte indholdet ud. Har du et vigtigt budskab som du ønsker at dele med det samme, som kunderne skal kende til, eller vil du gerne fortælle om den pris, din virksomhed lige har vundet? Det hele kan lade sig gøre. Skærmene er brugervenlige, og de giver et hav af muligheder i forhold til at præsentere spændende indhold til kunderne. Med VitrineMedias indholdsstyring VM Live tager det ingen tid at opdatere indholdet på skærmene.

Vi har enkle løsninger til dig, som ønsker nem styring af indholdet og udskiftning af budskaber, når det passer dig. De digitale skærme er simple at arbejde med, og du kan derfor nemt selv styre, hvordan og hvornår der skal markedsføres på skærmene. Fra din mobil, tablet eller computer kan du nemt og hurtigt både redigere og offentliggøre nyt og gammelt indhold gennem dit wi-fi. Se mere på link: VM Live

Vi tilbyder også komplette løsninger, med muligheden for at få vores grafiske afdeling til at skabe det indhold, I ønsker. Så bliver det ikke meget nemmere. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med den bedst mulige eksponering og til at komme ud med det rigtige budskab på en kreativ og professionel måde. Vi ved, det ikke er alle virksomheder, der sidder med de kompetencer, det kræver at skabe relevant indhold. Det vil vi gerne hjælpe med. Vi møder vores kunder dér, hvor de er, og hjælper dem hele vejen over målstregen. Vi sørger for, at vores kunder får fuldt udbytte af skærmene. Se mere på link: VM Studio
Vores digitale skærme er, kort sagt, en professionel måde at benytte brugervenlig markedsføring, der giver jer tid til at fokusere på andre ting.

Moderne Designs

Kunderne vil have troværdige brands, som lever op til de høje forventninger, der er på det danske marked. Når konkurrencen er stor, er troværdigheden en af de vigtigste faktorer for at overleve på markedet. Troværdighed kommer i mange former og gør sig ikke bare gældende for selve brandet, men også for det enkelte produkt. Det er vigtigt med en ensartet markedsføring og indretning. Vores digitale skærme er designet ud fra et ønske om ensartethed, enkelthed og kreativitet. Ud over de tekniske egenskaber, som gør skærmene attraktive, er der lagt stor vægt på et enkelt, elegant og stilfuldt design.

Med professionalitet skabes troværdighed. Det giver et troværdigt udgangspunkt, når kunderne ser indholdet fra de skærmene i butiksvinduet ude fra gaden, eller når skærmene fanger kundernes interesse inde i butikken. Vores digitale skærme øger både troværdighed, synlighed og salg – og er med til at sikre din virksomheds succes. 

Skab bedre oplevelser

I den moderne verden vil danske forbrugere have oplevelser, ikke blot produkter. Købsoplevelsen må derfor gerne rumme den lille ekstra ting for kunden.
Det kan være svært at skabe oplevelser i de fysiske butikker. Her er det som oftest netop servicen, der bliver det vigtigste parameter for succes. Skal der skabes oplevelser, handler det i dag om hele kunderejsen, fra første gang de ser et produkt, til de ender med at købe det.

Med digitale skilte får du mulighed for at skabe en anderledes oplevelse for dine kunder. Det indhold, du kan præsentere gennem skærmene, er med til at øge værdien af den fysiske markedsføring i butikken – og øge salget i din virksomhed.

Forny kundeoplevelsen ved at bringe kunden i fokus. Med en bred vifte af effektive funktioner og et flot, enkelt og elegant design, sikrer du dig synlighed og opmærksomhed med digital markedsføring både i og udenfor butikken. Se vores udvalg af digitale skærme, og vælg de produkter, der giver mest mening for lige præcis din virksomhed. Er du i tvivl, eller har du brug for hjælp eller vejledning, så kontakt os endelig. Sammen finder vi den bedste løsning til dig.